Altijd gratis verzending!
Veilig online bestellen
De beste prijs/kwaliteit verhouding

Retourneren

1. Annuleren

Wanneer u uw bestelling wilt annuleren voordat deze is verzonden, dan kan dit door ons een e-mail te sturen. E-mail: info@frygonwaterontharders.nl. Wanneer de bestelling al onderweg is, dan kan annuleren niet meer en zult u zelf de bestelling retour moeten zenden.

2. Retourneren

Retourneren kan alleen binnen 8 dagen na ontvangst van uw bestelling en uitsluitend na akkoord van Frygon Waterbehandeling bv. Wanneer u wilt retourneren, dan kunt u een e-mail sturen naar: info@frygonwaterontharders.nl. Eventueel kunnen wij u vragen om foto’s. Geef in de e-mail aan, de reden en eventueel wanneer u wilt retourneren. Wij nemen contact met u op hierover. De kosten van het retourneren komen voor uw rekening tenzij anders overeengekomen. Aangebroken, beschadigde of gebruikte materialen nemen wij niet retour.

Wanneer wij akkoord gaan met het retourneren en na ontvangst van het materiaal wordt de (aan)betaling teruggestort op een door u opgegeven bankrekeningnummer. Vermeld uw naam adresgegevens, IBAN bankrekeningnummer bij het retourneren.

 
Button