Altijd gratis verzending!
Veilig online bestellen
De beste prijs/kwaliteit verhouding

Autotrol aanbod

Autotrol kleppen

Het volledige aanbod van Autotrol - kleppen uit composietmateriaal met meerdere poorten, controllers en accessoires – biedt de moderne kenmerken die eindgebruikers verwachten, en de betrouwbaarheid en de waarde die dealers eisen.
De kleppen van Autotrol zijn geschikt voor een brede waaier toepassingen, zowel ontharden als filteren voor huishoudelijke, commerciële en industriële markten. Daardoor staat het merk Autotrol hoog aangeschreven bij experts in waterbehandeling uit de hele wereld.

Kwaliteit

Alle kleppen van Autotrol hebben belangrijke EU-certificaten: CE, 206 / 95 / EC laagspanning, 2004 / 108 / EC elektromagnetische compatibiliteit, ACS WRAS en DM174. Daarbovenop werden verschillende ISO-certificaten toegekend aan onze fabriek in Pisa: ISO 45001:2018 (gezondheid en veiligheid op de werkplek), ISO 14001:2015 (milieumanagement) en ISO 9001:2015 (kwaliteitsbeheer).

Op maat

Vandaag kunnen we dankzij de controllers van de Logix 700 en 860 series eigen software ontwikkelen die perfect aan alle behoeften van de klant aangepast is. 

Focus op innovatie

Vanaf de oprichting van het bedrijf hebben we inspanningen op het vlak van onderzoek en productontwikkelingen geleverd om de basisideeën voortdurend te verbeteren. Net als de technieken om ze aan uw behoeften aan te passen.

Het volledige aanbod kleppen van Autotrol

Loading...
 
Button